MPC to pick a new Bishop

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts
 • Prolet
  Senior Member
  • Sep 2009
  • 5241

  MPC to pick a new Bishop

  MPC will look to a new Bishop to cover the Skopska Eparhija, there are a few candidates however nobody is sure who it will be.

  МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Working...
X