Risto, To tell you the truth the people have had a gut full of him, all he does is constantly criticizes us. He is there for all the events, he must like our foods and traditions.
СРЕЌЕН ИЛИНДЕН - Sreḱen Ilinden
Collapse
X
-
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
-
-
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
He is only there because of the title of the event, and because he wants to see Macedonia become a 'Switzerland of the Balkans' - like we need that like a bullet in the head. Negate the Macedonians on the one hand, and promote it as a multi-ethnic State on the other with no dominant nationality. They should expel him.
Comment
-
-
I can see why the Slovenians kicked him out, he will be staying on for another 6 months on the job.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
Macedonians Celebrate Sv Ilija in Ovcharani
Wow this is brilliant, here is some footage.
So many people there its fantastic
YouTube - Synthesis-Pomolila Boga Maca (Ovcarani-Ilinden 2010)
YouTube - Ovcarani 21-07-2010
YouTube - OVCARANI, Eleno Mome, 21-07-2010
YouTube - Овчарани 20 07 2010 Ovcarani 20 07 2010
YouTube - Овчарани 20 07 2010 Ovcarani 20 07 2010МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
Who is coming (with me) next year?Risto the Great
MACEDONIA:ANHEDONIA
"Holding my breath for the revolution."
Hey, I wrote a bestseller. Check it out: www.ren-shen.com
Comment
-
-
I dont think the organizers themselves would know this question now, but its becoming more popular each year.
From what i saw, Elena Veleska and Synthesis came this year, there where others too but im not sure who they are.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
Originally posted by Soldier of Macedon View PostCan you imagine an MTO gathering in Ovcharani for 2011!?Risto the Great
MACEDONIA:ANHEDONIA
"Holding my breath for the revolution."
Hey, I wrote a bestseller. Check it out: www.ren-shen.com
Comment
-
-
SOM, I'll be in Stari Kraj next year for sure.
It makes me so happy to see such a large group of people being there together as Macedonians. Our people in Egejska Makedonija should be very proud of themselves im just wondering if they had problems with the Greek Police.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
Comment