Originally posted by george s.
View Post
Многу интересна програма за македонско-а
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by promkd View PostМанго, нешто не се отвара видеово, ме носи на главната страна? Те молам дај пак линк ако имаш.
А ти Ѓорѓи, не туку ми читај на Македонски а ми пишуваш на англиски. Штом си способен да читаш. можеш и да пишуваш. Ако не си толку сигурен во пишувањето, полека полека ќе се научиш, ќе ти помагаме. Ако не се трудиш, цел живот ќе тропаш англиски.
Leave a comment:
-
-
Манго, нешто не се отвара видеово, ме носи на главната страна? Те молам дај пак линк ако имаш.
А ти Ѓорѓи, не туку ми читај на Македонски а ми пишуваш на англиски. Штом си способен да читаш. можеш и да пишуваш. Ако не си толку сигурен во пишувањето, полека полека ќе се научиш, ќе ти помагаме. Ако не се трудиш, цел живот ќе тропаш англиски.
Leave a comment:
-
-
the possibility of future conflict shouldn't be ruled out.For such a state exists with the albanians.they could start another war after all they got good armamnents hidden away from 2001 war.
Leave a comment:
-
-
Многу интересна програма за македонско-а
Им ја препорачувам на сите да ја гледат следната програма а со посебно внимание да ги слушнат изјавите на Виолета Петровска Бешка. Таа зборува за "незавршен конфликт" меѓу Македонците и Албанците и како за Македонците конфликтот е разбран како пораз а за Албанците е победа.
Tags: None
-
Leave a comment: