![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
#1 |
Junior Member
![]() |
![]() Македонски хакери во напад
Продолжува интернет војната помеѓу Македонија и Грција. Откако грчки сурфери пуштија најразлични лаги и провокации, а грчки хакери нападнаа неколку македонски web страни, македонската страна возвраќа во висок стил. Нападнати се неколку грчки страници, помеѓу кои и страната на грчкиот премиер Костас Караманлис. Ова се некои од нападнатите страници: www.gipapamanolis.gr, www.brano.gr/shopping, www.aerodromia.com, www.zante-guide.com/zakynthos. ![]() [url="http://kicevo.blog.com.mk/"] Македонските хакери се потпишале како „Македонска Сајбер Елита“. За разлика од грчките недолични пораки, „Македонската сајбер елита“ настапила далеку поразумно. На грчките страни се појавила следнава порака: МК хакери во напад! Поракава е на Македонски јазик затоа што Вие сте наши потомци и знаеме дека ке ја разберете... Време е да прекинете со вашата тврдоглавост, незнаеме со која цел барате нешто што не е ваше, незнаеме до кога и до каде ке стигнете, но веруваме не многу далеку затоа што ние сме веќе одамна свесни, а сега и потполно спремни да се спротивставиме и доволно моќни да уништиме се што ни пречи.По природа сме мирен народ, но не и наивен и нема да дозволиме историјата да се повтори... Спремни сме во секое време да одговориме и виртуелно и реално.Нашите напади ќе станат почести доколку не ја смените вашата политика, а многу добро знаете што треба да сторите... Сватете го ова како совет за подобра иднина и подобри меѓусоседски односи... Еве како изгледаше еден од нападнатите сајтови (http://www.gipapamanolis.gr/) кои до овој момент сеуште ја носат пораката: МК хакери во напад! Достоен одговор на грчките провокации. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]() If I could do this I would screw up every Greeks site
Oh damn why did I have to be born blonde |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
![]() |
![]() LOL why dont we just blow up their whole web community?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
When you get sick of it, let me know. If you hate it ... let me know faster!
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
![]() |
![]() Hate it? Are you crazy, I loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee it.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
![]() |
![]() You should learn to fight us with dialogue instead.
You would be taken more seriously. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]() Well I kinda believe in eye for an eye. I don't not go into dialog with fascists who deny my country and people.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() |
![]() So you follow the old testament?
|
![]() |
![]() |
![]() |