family and friends facebook updates for last few hours are citing a few earth tremors during the day, with the first one at 4.4 Richter scale, does anyone have any news or confirmations?
earth tremors Skopje, Mak
Collapse
X
-
I experienced an earthquake in Skopje, everything just started shaking for about 3 seconds.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
-
-
Julie my cousin in Tetovo felt the ground shake abit aswell. Hope everyone there is allrightMakedoncite se borat
za svoite pravdini!
"The one who works for joining of Macedonia to Bulgaria,Greece or Serbia can consider himself as a good Bulgarian, Greek or Serb, but not a good Macedonian"
- Goce Delchev
Comment
-
-
No when i was in Skopje i felt an earthquake, this was the second one that was felt in the Skopje and Kumanovo region.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
Comment