Internet War - MKD Vs GRE

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Jankovska
  replied
  Originally posted by Makedonia View Post
  So you follow the old testament?
  No, I follow my testament

  Leave a comment:


 • Makedonia
  replied
  Originally posted by Jankovska View Post
  Well I kinda believe in eye for an eye. I don't not go into dialog with fascists who deny my country and people.
  So you follow the old testament?

  Leave a comment:


 • Jankovska
  replied
  Originally posted by Makedonia View Post
  You should learn to fight us with dialogue instead.

  You would be taken more seriously.
  Well I kinda believe in eye for an eye. I don't not go into dialog with fascists who deny my country and people.

  Leave a comment:


 • Makedonia
  replied
  Originally posted by Jankovska View Post
  If I could do this I would screw up every Greeks site
  You should learn to fight us with dialogue instead.

  You would be taken more seriously.

  Leave a comment:


 • Jankovska
  replied
  Originally posted by Risto the Great View Post
  Jankovska, I awarded you a temporary avatar in honour of the above comment.
  When you get sick of it, let me know.
  If you hate it ... let me know faster!
  Hate it? Are you crazy, I loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee it.

  Leave a comment:


 • Risto the Great
  replied
  Originally posted by Jankovska View Post
  If I could do this I would screw up every Greeks site

  Oh damn why did I have to be born blonde
  Jankovska, I awarded you a temporary avatar in honour of the above comment.
  When you get sick of it, let me know.
  If you hate it ... let me know faster!

  Leave a comment:


 • pelagonia
  replied
  LOL why dont we just blow up their whole web community?

  Leave a comment:


 • Jankovska
  replied
  If I could do this I would screw up every Greeks site

  Oh damn why did I have to be born blonde

  Leave a comment:


 • BRSJAK
  started a topic Internet War - MKD Vs GRE

  Internet War - MKD Vs GRE

  Македонски хакери во напад

  Продолжува интернет војната помеѓу Македонија и Грција. Откако грчки сурфери пуштија најразлични лаги и провокации, а грчки хакери нападнаа неколку
  македонски web страни, македонската страна возвраќа во висок стил. Нападнати се неколку грчки страници, помеѓу кои и страната на грчкиот премиер Костас Караманлис. Ова се некои од нападнатите страници:

  www.gipapamanolis.gr,
  www.brano.gr/shopping, www.aerodromia.com,
  www.zante-guide.com/zakynthos.  [URL="http://kicevo.blog.com.mk/"]  Македонските хакери се потпишале како Македонска Сајбер Елита. За разлика од грчките недолични пораки, Македонската сајбер елита настапила далеку поразумно. На грчките страни се појавила следнава порака:
  МК хакери во напад!  Поракава е на Македонски јазик затоа што Вие сте наши потомци и знаеме дека ке ја разберете...
  Време е да прекинете со вашата тврдоглавост, незнаеме со која цел барате нешто што не е ваше, незнаеме до кога и до каде ке стигнете, но веруваме не многу далеку затоа што ние сме веќе одамна свесни, а сега и потполно спремни да се спротивставиме и доволно моќни да уништиме се што ни пречи.По природа сме мирен народ, но не и наивен и нема да дозволиме историјата да се повтори...
  Спремни сме во секое време да одговориме и виртуелно и реално.Нашите напади ќе станат почести доколку не ја смените вашата политика, а многу добро знаете што треба да сторите...

  Сватете го ова како совет за подобра иднина и подобри меѓусоседски односи...


  Еве како изгледаше еден од нападнатите сајтови (http://www.gipapamanolis.gr/) кои до овој момент сеуште ја носат пораката:  МК хакери во напад!

  Достоен одговор на грчките провокации.
Working...
X