МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
So the local Albanians are threatening Macedonian youths for going to learn Macedonian at school. Incredible. And the ethnic Albanian minority in Macedonia want to be treated like royalty!
The children, until they reach primary school, only seem to know Macedonian as a spoken tongue. These guys need our support, they need the Macedonian republic's support, the Macedonians in Albania should be afforded the same rights as the ethnic Albanians in Macedonia, no less.
In the name of the blood and the sun, the dagger and the gun, Christ protect this soldier, a lion and a Macedonian.
SOM, Maknews is being made to eat the humble pie after stating that Albania should be used as an example on human rights. The Macedonian Teacher said he was threatened to be bashed and have the police called on him if he continued to teach the children in Macedonian. Za Sramota
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Prolet, watch the clip from 3.33 onwards, glei gi be shubo peat, mali makedoncina, ubai nasi decina, se drzat i preku makite tamu, I hope they achieve even half of what the ethnic Albanians have wrongfully overachieved in Macedonia.
In the name of the blood and the sun, the dagger and the gun, Christ protect this soldier, a lion and a Macedonian.
Jazikot ne go davame, kaj i da sme vo svetot. The Macedonians in Golo Brdo,Pustec,Gora region speak very good Macedonian
Дошол Хитлер во Македонија, и вика денес ќе ве стреламе по азбучен ред!
Прво вика, ајде Албанците да исстапат. Никој не исстапува.
После вика, ајде белокапчињата да исстапат. Пак никој не исстапува.
После вика, ајде ватерполистите да исстапат. Пак никој не исстапува.
После вика, ајде Гегите да истапат! И пак никој не исстапува.
И малото албанче го прашува татко си:
-Абе тато, нели ние сме сите тие работи?
И таткото одговара:
- Не сине, ние денес сме Шиптари!
Канал 5 дојде до офцијални документи од Албанските тајни служби кој бараат полициска асистенција од локалната полиција за заплашување на локалното население.
The purpose of the media is not to make you to think that the name must be changed, but to get you into debate - what name would suit us! - Bratot
This is like the dark ages here, our people cant learn our language and are threatened to be bashed, kids from Tirana are being scared away from learning their mother tongue. This is a country that is in Nato and has EU aspirations what a disgrace za sramota
Absolutely, Albanian is the state tongue of Albania and should be compulsory for all citizens of that country, the Macedonians in Albania should, and do, respect the state that they live in. However, Macedonian should always be available for the Macedonians to learn their native tongue, and the Macedonian culture should be allowed to prosper freely.
The majority of ethnic Albanians of the Macedonian republic do not respect the state they live in, nor do they respect the Macedonian language.
Comment