Originally posted by Soldier of Macedon
View Post
Mixed Martial Arts / Boxing Thread
Collapse
X
-
Wow i just saw a mad submission there, he jumped on his back and chocked him out. Robert Whittaker is the bloke.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
The Lion Will Roar, Did you see the head kick from Stoilkov?МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
It looks like the other bloke broke his left hand, but he's hitting Stoilkov far too easily. Here is the final round nowМАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
What a waste, its like he let him win.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
Seems like Stoilkov lost stamina at the end..his still young and not much experience..
I think the Aussie had a lucky shot at the end..
We won't see the end of Stoilkov..Love his tattoo...
Did you here the presenter "Martin Stoilkov from MACEDONIA"
Does anyone know who this jimmy Kadrovski..?The Macedonians originates it, the Bulgarians imitate it and the Greeks exploit it!
Comment
-
-
Phoenix, I thought Stoilkov looked better in some areas, especially his knockdown tupajnca in the third why didnt he go after him when he knocked him down?? It was as clear as day that early in the second round Jai Bradney broke his wrist so why didnt he go for it and submit him?? I just think Stoilkov was hit too easily when they fought standing up, his ground game needs alot of improvement especially his takedowns but still he can improve alot as a fighter. I agree the other guy was experienced but he rocked him pretty good in the end, especially with those knees it was too easy.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
The Lion will Roar, It was those 4 knees at the end that did the most damage, its like Stoilkov let him hit him. I dont think the other guy was better but he did have alot of experience and that does mean alot in MMA.МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Comment
-
-
Originally posted by Prolet View PostWhat a waste, its like he let him win.In the name of the blood and the sun, the dagger and the gun, Christ protect this soldier, a lion and a Macedonian.
Comment
-
Comment