PDA

View Full Version : Фрлен молотов коктел врз македонската ам


lavce pelagonski
03-17-2012, 06:07 AM
Молотов коктел синоќа бил фрлен врз објектот на македонската амбасада во Приштина.

Нападот го извршиле три лица од автомобил марка Тојота", но благодарение на полицаецот кој се нашол во близина, била причинета помала материјална штета и никој не бил повреден.

Косовската полиција трага по напаѓачите.

Ова е втор напад врз македонската амбасада во Приштина. Претходно беа искршени стаклата на објектот.

http://kajgana.com/frlen-molotov-koktel-vrz-makedonskata-ambasada-vo-prishtina

George S.
03-17-2012, 05:13 PM
well lavce that just about sums them up .Guns & molotov cocktails is what they understand.It's the ugly side of kosovo.In reality macedonia should not have recognized them ,they don't desrve any recognition.

lavce pelagonski
03-24-2012, 05:53 AM
What can we do when we have people in high places that do not even care about this but money.

ProMKD
04-09-2012, 04:13 PM
Молотов коктел синоќа бил фрлен врз објектот на македонската амбасада во Приштина.

Нападот го извршиле три лица од автомобил марка Тојота", но благодарение на полицаецот кој се нашол во близина, била причинета помала материјална штета и никој не бил повреден.

Косовската полиција трага по напаѓачите.

Ова е втор напад врз македонската амбасада во Приштина. Претходно беа искршени стаклата на објектот.

http://kajgana.com/frlen-molotov-koktel-vrz-makedonskata-ambasada-vo-prishtina

Втор напад? Знаете ли какво обезбедување имаат амбасадите во Македонија? Тоа косово е една посебна џунгла, една црна дупка без дно. Дај да им пуштиме руски мафијаши и нека се испотепаат, крв за крв, до крајот.