МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
Im not much of a punter apart from the Melbourne Cup thats it. If i was there i would have put a bet on, maybe $5 or so just to make things interesting
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата,зурла ќе ти го раскине срцето,кога секое влакно од кожата ќе ти се наежи кога ќе видиш шеснаесеткрако сонце,кога до коска ќе те заболи кога ќе слушнеш ПЈРМ,кога немаш ни за леб,а полн си во душата затоа што ја сакаш МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА во срце те носиме.
its because prolet maybe in the essen of his life and his wife doesnt let him out or he is scared of me and you som we are after all mean motherfuckers we so mean we are meaningful.
SOM, I'm offended you said that, why would i throw a tupajnca at you for? Do you think i consider you as my enemy?? Come on dont get the wrong idea about me, i dont hit good people with Tupajnci, only our dushmani shto ne gibat.
Osiris, Im not sure if i'll be going, thank you for the invite im sure its going to be a good event. I dont like making promises i cant keep, we'll see what happens by then.
SOM, I'm offended you said that, why would i throw a tupajnca at you for? Do you think i consider you as my enemy?? Come on dont get the wrong idea about me, i dont hit good people with Tupajnci, only our dushmani shto ne gibat.
Prolet, if you keep talking crazy like that I will throw the first one, razbra? Peace
In the name of the blood and the sun, the dagger and the gun, Christ protect this soldier, a lion and a Macedonian.
Comment