PDA

View Full Version : ФБ група


Homer MakeDonski
11-05-2010, 04:19 AM
Покрај многуте ,се отвори уште една ФБ група
именувана како

Група за разоткривање на странските лаги и пропаганди во Македонија (http://www.facebook.com/home.php?sk=group_124162500975016)
Наречена е според називот на МТФ подфорумот

Exposing Lies and Propaganda
Откривање на Лаги и Пропаганда (http://www.macedoniantruth.org/forum/forumdisplay.php?f=6)
и секоја случаност и со именувањето и со зацртаните активности на дејствување се намерни.
Поздрав